Градев: Актът на съда за Бербатов не отменя решенията от конгреса през март


Градев: Актът на съда за Бербатов не отменя решенията от конгреса през март
Снимка: БГНЕС

2784 0

Адвокатът по спортно право и член на екипа на кандидата за президент на Българския футболен съюз Георги Градев коментира новината, че Димитър Бербатов е загубил на втора инстанция опита си да бъде вписан като шеф на БФС. В своя профил във Фейсбук Градев обясни, че актът на съда не отменя решенията, взети на конгреса през март.

"От БФС са се "похвалили", че "Бербатов загубил и на втора инстанция опита си да бъде вписан като шеф на БФС". Но са забравили да пояснят, че този акт на съда има само охранителен характер и не отменя решенията, взети на конгреса през март. Те са в сила.

Срещу тях продължават да се водят дела от Емил Костадинов, Академик и Барокко. Запомнете добре тези имена — само те крепят статуквото в момента. Но няма да е още дълго. Колелото вече се завъртя и никой не може да го спре. Каквото има да става, ще става. Скоро ще гръмне топчето“, написа адвокатът.

Вчера Апелативният съд потвърди решението на Софийски градски съд, който отказа да впише Бербатов като президент на БФС. Припомняме, че на 18 март се проведе Конгрес, организиран от екипа на бившия национал в НДК, на който той бе избран за президент от 76 делегати на клубове. На 20 май предстои неизборен конгрес на централата, на който се очаква да се гласува бюджетът на футболния съюз. А ето как агентът Николай Жейнов разби всички опорки на БФС срещу Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Лига 1

Задачите пред Меси, които го спират да приключи с футбола, след като стана световен шампион

На Световното първенство по футбол 2022 Лионел Меси стана шампион с Аржентина и спечели единствения трофей,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички