Димитър Бербатов сериозно предупреди Манчестър Юнайтед за Реал Сосиедад в Лига Европа


Димитър Бербатов сериозно предупреди Манчестър Юнайтед за Реал Сосиедад в Лига Европа
Снимка: Instagram

1256 0

Един от най-знатните български футболисти за всички времена Димитър Бербатов даде ценни съвети на един от бившите си клубове - Манчестър Юнайтед, относно съперникът на тима на 1/16-финалите в Лига Европа - Реал Сосиедад.

"Не трябва да забравят, че Реал Сосиедад е лидер в Ла Лига към момента. Отборът играе много добър футбол. Това трябва да е като предупреждение за Юнайтед. А освен това, Юнайтед се затруднява срещу отбори от Испания. Може да е трудно за вярване, но такива неща ти влияят психически. Сигурен съм, че когато изтеглиха Сосиедад, повече от един човек си е казал: "О, Боже, не отново испански отбор".

Но в крайна сметка това е отредил жребият и Юнайтед трябва да се отнесе сериозно. Казвал съм го много пъти - Лига Европа не е като Шампионска лига, понякога мачовете са по-трудно и това няма да е изключение. Освен това, Давид Силва е в Реал Сосиедад, а той помага много. Нямам съмнения, че това ще бъдат трудни мачове" - сподели Бербатов.

A ще остане ли отборът без една от звездите си преди сблъсъците? Мино Райола разкри дали Пол Погба ще напусне през зимата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички