Бербатов разкри коя човешка слабост никога не видя у Кристиано Роналдо


Бербатов разкри коя човешка слабост никога не видя у Кристиано Роналдо
Снимка: Guliver/GettyImages

10719 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов разкри какво е правел Кристиано Роналдо на коледните тържества в английския клуб. Двамата бяха съотборници на "Олд Трафорд" в периода 2008-09, преди мегазвездата да премине в Реал Мадрид. Българинът е поредният спортист, познавал отблизо Роналдо, който потвърди, че португалецът е маниак на темата "режим" и това да стане най-добрият в света.

"На Коледа, когато играчите си организирахме парти, си прекарвахме страхотно, но той винаги беше много професионален. Никога не съм го виждал да пие, дори в тези дни", призна Бербатов пред "Marca". В последния си сезон в Манчестър Юнайтед Роналдо вече беше един от най-важните играчи в световния футбол.

"Пристигаш да тренираш и той вече е там. Оставаше да върши и допълнителна работа. Той беше решен да бъде най-добрият. Тренировките с него бяха като война, защото не мислеше за нищо друго, освен за победа. Във всичко. Но това направи по-добра състезателната атмосфера в клуба", допълни бившият нападател. А кой сегашен играч на Юнайтед бе сравнен от Солскяер с Роналдо вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички