Кристиано Роналдо изненада: Предпочитам да гледам бокс пред футболен мач


Кристиано Роналдо изненада: Предпочитам да гледам бокс пред футболен мач
Снимка: Getty Images/Guliver

3235 0

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо разкри любовта си към бойните спортове в доста по-различно интервю. Нападателят на "бианконерите" е известен със своето телосложение на лекоатлет. Бившата суперзвезда на Реал Мадрид беше във фокуса на документален филм на DAZN, наречен "Паралелни светове", където той разговаря с боксьора Генадий Головкин.

"Играта на футбол е моята страст, но предпочитам да гледам други спортове по телевизията“, каза Роналдо по време на документалния филм. „Между гледането на футболен мач или боксов или UFC бой избирам бокс или UFC".

Уважението на Роналдо към бойните спортове, и по-специално към бокса, изглежда е започнало по времето му на "Олд Трафорд". "Когато бях в Манчестър Юнайтед, треньор се боксираше с мен“, продължи Роналдо. "Мисля, че практикуването на бокс е полезно за футбола, защото изостря сетивата ви и се научавате да се движите."

На 35-годишна възраст Роналдо полага големи усилия, за да се опита да се поддържа във върхова форма, преминавайки през последните етапи от кариерата си. "Миналото лято имах разговор с Антъни Джошуа“, разкри Роналдо. "На 33 започваш да мислиш, че краката ти ще започнат да ти тежат. Искам да остана в спорта, във футбола. Хората ще ме погледнат и ще кажат:" Кристиано беше невероятен играч, но сега е бавен". Не искам това.

А как сестрата на Роналдо разпали враждата между него и Лионел Меси?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички