Димитър Бербатов коментира идеята за създаване на Суперлига


Димитър Бербатов коментира идеята за създаване на Суперлига
Снимка: принтскрийн

851 0

В станалата традиционна своя колонка за една от букмейкърските къщи, бившият нападател Димитър Бербатов коментира идеята за създаването на Суперлига така:

"Суперлигата, която шестте английски клуба вече напуснаха, беше ужасна идея, която само щеше да направи дупката между елитните клубове и останалите още по-голяма. Тази огромна сума пари в проекта щеше само да създаде нови проблеми. Играчите щяха да струват още повече и да искат още по-големи заплати. Това ще доведе до повече въпросителни за играчите, които обичат играта, но също така обичат и своите семейства, грижа ги е за тях и ще бъдат изкушени от повечето пари"

"Да си направиш собствена лига изхвърля честността от картинката. Не е честно за Лестър и Уест Хем, които се борят да влязат в зона Шампионска лига. Играчите и треньорите се оказаха под кръстосан огън, но всъщност тези решения са над тяхното ниво"

Днес стана ясно, че феновете на Манчестър Юнайтед са бесни от решението отборът да участва в Суперлигата и дори са поискали да управляват клуба!


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички