Сексскандал: Роналдо изневерил на Джорджина със сочен венецуелски инфлуенсър (СНИМКА)


Сексскандал: Роналдо изневерил на Джорджина със сочен венецуелски инфлуенсър (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

4744 0

Името на мегазвездата на Ал Насър - Кристиано Роналдо, бе въвлечено в поредния секс скандал. Португалецът, който се радва на семейния живот с аржентинския модел Джорджина Родригес, си е позволил да прелюбодейства през 2022 година.

Твърди се, че неговата изневяра се е случила в края на март през 2022 година - по време на подготовката на португалския национален отбор за предстоящото тогава Световно първенство в Катар.

Популярната венецуелска инфлуенсърка Джорджи Мария споделя, че е правила секс с Роналдо, въпреки че той я поканил в хотелска си стая само за да говорят.

"Когато прочетох съобщението, си помислих, че ще си говорим и ще се опознаем, а също така ще имам възможност да се снимам с него. Нямах предвид секс, но се получи нещо такова. Аз се съгласих, а той все още ме манипулира", признава венецуелското изкушение.

Джорджи е с над 200 хиляди последователи в социалните мрежи и се слави като върла почитателка на португалския национален отбор. Тя също така има и профил в сайта за възрастни - OnlyFans, където предлага по-екзотични снимки срещу месечен абонамент.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кристиано Роналдо се сдоби с нова "играчка" за 9 милиона долара.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички