Интересните имена, от които ще се пазят Роналдо и Ал Насър: Шамари и Патрон


Интересните имена, от които ще се пазят Роналдо и Ал Насър: Шамари и Патрон
Снимка: GettyImages

1554 0

В четвъртък (9-и март) е дербито в Саудитската професионална лига между двата отбора, които се конкурират за титлата в местния шампионат. Разбира се, от едната страна е Ал Насър с мегазвездата Кристиано Роналдо в състава си.

Ал Итихад вече очаква двубоя, докато Ал Насър обаче ще трябва да почака, преди да насочи вниманието си натам. Причината е, че е с мач по-малко, след като все още не е изиграл срещата си от кръга в първенството.

Отборът на Руди Гарсия обаче няма право на нещо различно от победа, тъй като Ал Итихад спечели мача си с 3:0 и измести Ал Насър от върха. Роналдо и компания изостават с една точка, но могат много бързо след това да си върнат лидерската позиция.

За целта трябва да се справят с наглед най-лесната поне на хартия задача, след като се изправят срещу последния в класирането. Ал Батен има едва 6 точки, като изостава с цели 7 пункта от предпоследния в класирането - Ал Адал.

Ясни са и съставите, с които отборите ще мерят сили. За Ал Насър титулярите са: Науаф, Султан, Мадо, Алауджами, Конан, Хаибари, Густаво, Сами, Машарипов, Гариб, Роналдо, като именно португалецът ще води атаката.

11-ката на Ал Батен пък е: Кампаня, Ал Юсиф, Маурисио, Наджи, Ал Шамиан, Букия, Педроса, Алхурайджи, Ал Карани, Ренсо Патрон и Ал Шамари, като от последните двама ще се очакват попаденията. Можете да следите Роналдо и Ал Насър НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички