Дешан отличи Бензема след триумфа и намекна защо го е "пожалил"


Дешан отличи Бензема след триумфа и намекна защо го е "пожалил"
Снимка: Getty Images/Guliver

1601 0

Дидие Дешан похвали Карим Бензема, след като нападателят бе с ключова роля при триумфа на Франция в Лигата на нациите. Той реализира изравнителния гол при успеха над Испания с 2:1, който донесе трофея на световните шампиони.

Карим е ключов играч и доказа в два мача, че има много очевиден талант. Той се подобри в различни аспекти от играта, клиничен е, играе своята роля при изграждането на атаките“, посочи селекционерът на "петлите".

Нападателят на Реал Мадрид бе със забрана да играе за националния отбор в продължение на пет години, но бе повикан обратно в селекцията от Дешан преди Евро 2020. Той се представи впечатляващо във Финалната четворка в Лигата на нациите в Италия, като върна гол за Франция при обрата срещу Белгия с 3:2 в четвъртък и възстанови паритета в неделя вечер.

От лична гледна точка, той вече не е същият човек, той узря. Карим е на най-високото ниво от дълго време вече и съм щастлив, че празнува тази вечер с Франция“, завърши Дешан. А редовен ли бе решителният гол на Мбапе преценете Вие. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички