Да имаш Кристиано Роналдо! Португалецът увеличи значително стойността на Ал Насър


Да имаш Кристиано Роналдо! Португалецът увеличи значително стойността на Ал Насър
Снимка: Getty Images

3428 0

Клубът от Саудитска Арабия - Ал Насър, който "взриви" социалните мрежи, обявявайки трансфера на един от най-великите футболисти в историята - Кристиано Роналдо, вече трупа сериозни дивиденти от това си решение.

"Transfermarkt" информира, че цената на клуба се е покачила на 80 млн. евро след подписа на легендарния португалец. Сумата изглежда впечатляваща за отбор от подобен ранг, но тя не е достатъчна да покрие дори половината заплата на футболиста за сезон. Преди пристигането му цената на клуба е варирала около 50 млн. евро.

Роналдо ще получава близо 200 млн. евро годишно, което го прави най-скъпоплатеният атлет в историята. Роналдо, който ще навърши 38 години през февруари, е далеч от най-добрата си форма. Той обаче все още е изключително ценен за всеки клуб, който може да си го позволи със своето присъствие на и извън терена. 

Неговото влияние в социалните мрежи вече носи плюсове на новия му отбор. "Инстаграм" профилът на Ал Насър качи близо 6 млн. последователи в рамките на само 2 дни след гръмкия трансфер. Роналдо е най-последваният човек в мрежата, така че това изглежда като едва началото.

Ето как феновете на Ал Насър приветстваха легендарния португалец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички