"Първо искахме Лео Меси"! Треньорът на Ал Насър "жегна" Кристиано Роналдо


"Първо искахме Лео Меси"! Треньорът на Ал Насър "жегна" Кристиано Роналдо
Снимка: GettyImages

2770 0

Последният месец на 2022-а година донесе на света на футбола куп незабравими емоции - някои тъжни, други забавни, трети шокиращи. Определено, пример за това е сензационният трансфер на Кристиано Роналдо в саудитския Ал Насър.

Португалецът изненада и феновете си, и критиците си с решението да подпише с този клуб. Там той ще прибира рекордните 200 млн. на сезон, но ще бъде далеч от погледите на широката общественост, както и на ниво, неотговарящо на собственото му.

Парите, както и липсата на интерес към легендарния голмайстор обаче изиграват ключова роля в сделката. Такава дилема видно не е имало за вечния му съперник Лео Меси, към когото също е имало интерес.

Мениджърът на Ал Насър - Руи Гарсиа, дали шеговито, или не, разкри, че е желал аржентинеца в редиците си. "Исках да донеса Меси от Доха", заяви той на пресконференция по случай трансфера на Роналдо.

Това не е първата индикация, че в Ал Насър не се задоволяват само с подписа на един от най-великите футболисти в света. Последни информации разкриват, че ръководството на клуба желае да привлече други 2 звезди, които са и бивши съотборници на португалеца.

Ето за кои футболисти става въпрос

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички