Кристиано Роналдо чакал завръщане в Реал Мадрид, но не попаднал в плановете на Карло Анчелоти?


Кристиано Роналдо чакал завръщане в Реал Мадрид, но не попаднал в плановете на Карло Анчелоти?
Снимка: Getty Images/Guliver

3965 0

Един от най-великите футболисти в историята - Кристиано Роналдо, не е бил готов да напусне Европа след скандалната раздяла с Манчестър Юнайтед. Нещо повече - португалецът разчитал бивш негов тим да го вземе обратно.

По информация на "Marca", легендарният голмайстор очаквал повикване от Реал Мадрид, който напусна през 2018-а година. За "кралския клуб" Роналдо записа изумителните 450 гола и 131 асистенции в 438 мача, триумфирайки 4 пъти в Шампионска лига.

Информацията разкрива, че той е желал да подпише за по-кратък срок с "белия балет". Португалецът обаче не получил положителен отговор от Карло Анчелоти и компания, чиято цел е да изградят изцяло нов отбор. Евентуално завръщане на 37-годишния нападател би могло да обърка тези планове.

Кристиано изчакал и други оферти, но след липсата на такива прие рекордната на саудитския Ал Насър, който ще му плаща по 200 млн. евро на сезон. С това си решение той скандализира социалните мрежи, от където получи и немалко критики. Изглежда обаче пред Кристиано алтернативи липсват.

Той все пак се завърна на "Сантяго Бернабеу" след отпадането на Португалия от Световното първенство в Катар. Там той прекара няколко дни в тренировки, което засвидетелства за уважението между двете страни.

Ето кога се очаква да бъде дебютът на Роналдо с екипа на Ал Насър

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички