ЦСКА нанесе първа загуба на Базел с новия треньор, той се оправда: Играха с много опитен отбор


ЦСКА нанесе първа загуба на Базел с новия треньор, той се оправда: Играха с много опитен отбор
Снимка: GettyImages

36229 0

Новият наставник на швейцарския гранд Базел - Тимо Шулц, направи любопитен коментар след поражанието от ЦСКА с 0:1 по време на неофициалния му дебют. 

Той подписа 2-годишен договор с елитния тим, който влиза в сила от днес, а от известно време води подготовката на Базел по австрийските терени. Днес обаче клубът не се представи на висота и заслужено отстъпи пред 31-кратните български шампиони, макар и с минимална разлика. 

Странната реакция на специалиста

Направи впечатление коментарът на Шулц след двубоя, който не е особено релевантен, предвид ситуацията в ЦСКА. Той обясни, че до известна степен поражението е продиктувано от "младия отбор", с който тима му е излязал срещу "червените", а от първата минута за столичани започнаха: Петров, Дончев, Санянг, Шопов, Шагоян и Папазов.

Сред тях Дончев дълго време лекуваше контузия през изминалия сезон, Санянг записа неофициален дебют по европейските терени, арменският национал не получаваше много шанс доскоро, а нетипичният централен нападател Марк-Емилио Папазов дори не попадаше в сметките на Илич през 2022/23. 

"Със сигурност си представяхме двубоя по различен начин. Разполагахме с много млад отбор на терена в сравнение с нашия съперник. Можете да видите разликата в някои ситуации", лаконичен бе Шулц след двубоя пред клубната телевизия.

Ето какво сподели и Саша Илич след победата на ЦСКА над Базел!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички