Челси - Ливърпул по ТВ: Къде да гледаме финала за Купата на Лигата?


Челси - Ливърпул по ТВ: Къде да гледаме финала за Купата на Лигата?
Снимка: Getty Images

3709 0

В днешния следобед Челси и Ливърпул се изправят един срещу друг във финала за Купата на Лигата. Двубоят започва в 17:00 часа и ще се играе на стадион "Уембли" в Лондон.

Битките им през сезон 2023/24

Дата тима се срещнаха два пъти дотук през сезона във Висшата лига. Първият мач завърши с равенство 1:1 на "Стамфорд Бридж", а в този на "Анфийлд" в края на януари мърсисайдци разгромиха "сините" с 4:1.

Преди 2 години тези 2 тима играха финал в същия турнир

"Червените" играят последния си сезон под ръководството на Юрген Клоп и могат да го изпратят подобаващо, спечелвайки повече от един трофей. Те със сигурност са по-силният тим, в по-добра форма.

Кадрови проблеми при мърсисайдци

Но все пак Клоп има сериозни кадрови проблеми преди двубоя. Алисон, Александър-Арнолд, Жота и Собослай пропускат финала, а Салах и Нунес са под въпрос.

Челси и Ливърпул нерядко се срещат във финали, като последните два завършиха с нулево равенство в редовното време. За последно тези съперници се срещнаха в последния мач на този турнир преди 2 години, като тогава мърсисайдци победиха с 11:10 при дузпите.

Коя ТВ ще предава сблъсъка?

Двубоят Челси - Ливърпул започва в 17:00 часа и ще бъде предаван пряко по "Диема спорт 2". Можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички