Преди финала с Челси: Трима футболисти на Ливърпул са под въпрос, четирима са аут на 100%


Преди финала с Челси: Трима футболисти на Ливърпул са под въпрос, четирима са аут на 100%
Снимка: Getty Images

5996 0

Идната неделя, 25-и февруари, Ливърпул и Челси се изправят един срещу друг във финала за Купата на Лигата, който ще започне в 17:00 ч. (българско време) на "Уембли".

В изявление пред клубния сайт на мърсисайдци, помощникът на Юрген Клоп - Пеп Линдерс, даде информация за контузените футболисти.

Трима са под въпрос, четирима са аут на 100%

От думите му стана ясно, че за Мохамед Салах, Дарвин Нунес и Доминик Собослай има надежда, че ще могат да играят срещу тима на Маурисио Почетино.

От друга страна обаче, Трент Александър-Арнолд, Алисон, Диого Жота и Къртис Джоунс със сигурност ще пропуснат двубоя за трофея!

Пеп Линдерс

"Навлизаме в натоварен график и ще играем на всеки три дена. За нас е важно да използваме всяка минута и всеки ден, за да наблюдаваме как са играчите. Това се отнася за Салах, Собослай и Нунес. Остават ни още две тренировки (б.р. - до мача с Челси) - нека видим как ще се чувстват и тогава ще можем да вземем решение", обясни Линдерс и допълни:

"За всички останали е ясно, че ще отсъстват по-дълго - Алисон, Трент, Жота и Къртис. Вероятно Къртис ще бъде първият, който ще завърне. Някъде около паузата за националните отбори. Другите ще са готови след нея".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Жребият за 1/8-финалите в Лига Европа зареди суперсблъсъци, Ливърпул се размина с Милан и Рома!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички