Цари ли мир във Франция? Какво заявиха Дешан и Бензема за завръщането на нападателя?


Цари ли мир във Франция? Какво заявиха Дешан и Бензема за завръщането на нападателя?
Снимка: Getty Images/Guliver

1258 0

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема попадна сред избраниците на Дидие Дешан за Европейското първенство по футбол, което стартира на 11 юни. Атакуващият футболист не е играл за националния отбор на Франция от 2016 година заради скандала със сънародника му Валбуена. През тези години Дешан и Бензема разменяха реплики, изгладени ли са нещата помежду им сега? Ето какво заявиха след официалната повиквателна за нападателя:

Дешан: "Вече съм бил в трудна ситуация и с други футболисти. Но френският отбор не ми принадлежи. Франция е над всичко останало. Не мога да кажа за какво говорихме, най-важното е, че той се завърна и постигнахме това решение чрез разговори. Винаги ще има състезание между Бензема и Жиру, но Франция е по-добра с Бензема".

Бензема: "Много съм горд от завръщането си за Франция и от вярата, която вложиха в мен. Благодарение на моето семейство, моя клуб, моите приятели и всички вие, които ме подкрепяте и ми давате сила всеки ден".

А ето в какъв отбор-страшилище се превърна Франция с Бензема.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички