Български футболист в Шотландия се "къпе" с мокри кърпи след мач заради коронавируса


Български футболист в Шотландия се "къпе" с мокри кърпи след мач заради коронавируса
Снимка: принтскрийн

1146 0

Българският футболист на шотландския Кали Тисъл - Николай Тодоров, разкри какви неудобства му създават правилата за противопоставяне на коронавируса в първенството. Нападателят играе във втора шотландска дивизия и, въпреки доброто начало на сезона, в момента не получава редовно игрово време от треньора си. Тодоров е недоволен най-вече от правилото играчите да не се къпят на стадиона след мачовете през този сезон.

Шотландската футболна федерация забрани къпането под душа след мачовете, което е проблем за отборите, които гостуват, особено когато пътуват на по-далечна дестинация. Българинът призна, че използва бебешките кърпички на своето дете, за да се хигиенизира след мачовете.

"Това е проблем, особено когато сме толкова далеч от повечето отбори. Просто трябва да се измием в мивката. Аз заемам част от мокрите кърпички за моето бебе. изобщо не е перфектно, но трябва да импровизираме. Ако спечелим, това улеснява пътуването. Определено бих искал това правило да се промени, но се надявам цялата ситуация да изчезне и всичко да се върне към нормалното", споделя нападателят, цитиран от pressandjournal.co.uk.

"Оценяваш малките неща повече, когато се случи ситуацията с вируса. Неща като душове, носене на маски - сега трябва да се жертваме, така че дано вирусът изчезне скоро. Мисля, че ще отнеме време, за да се върнем към нормалното. Направени са много ограничения, не само във футбола. Надяваме се, че тези мерки помагат и всичко се прави с причина: за да изчезне вирусът по-бързо", допълни Тодоров. А кой българин е сочен за звезда в Серия А вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички