Брутално! Ди Мария унижи Роналдо с хитър трик, Кристиано "откачи" (ВИДЕО)


Брутално! Ди Мария унижи Роналдо с хитър трик, Кристиано "откачи" (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

6801 0

Кристиано Роналдо нямаше най-добрия ден в четвъртък, когато неговият Ал-Ахли беше пребит от Бенфика с 1:4, а самият той се отчете с два много сериозни пропуска. Това обаче не бяха единствените фактори за лошото настроение на португалеца в края на мача. 

Бивш съотборник унижи Роналдо 

Анхел Ди Мария, който премина в Бенфика през това лято, и Кристиано се прегърнаха топло преди началото на мача. Двамата бяха съотборници в Реал Мадрид и, въпреки че аржентинецът винаги е бил близък с Лионел Меси, също така винаги е бил в добри отношения с CR7. 

Кристиано и Ди Мария се прегърнаха, но бързо ситуацията загрубя

В края на първото полувреме обаче Ди Мария си навлече "гнева" на Кристиано, след като го "преметна" с брилянтен трик пред пълните трибуни на стадиона. 

Кристиано виждаше как ще отнеме топката на Ди Мария преди аржентинецът да я чукне над главата си и да я овладее умело. Това очевидно не се хареса на Роналдо, който веднага "нарита" Ди Мария по краката и извърши нарушение. 

Разбира се, социалните мрежи прегряха с подигравки към Кристиано, а клипът набързо набра милиони гледания, въпреки че изпълнението беше част от приятелска среща. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички