Бразилска легенда "прати" Анчелоти на м****та му, не го иска за селекционер


Бразилска легенда "прати" Анчелоти на м****та му, не го иска за селекционер
Снимка: Getty Images

702 0

Oт изминалото лято насам слухът, че Карло Анчелоти ще е следващият селекционер на Бразилия се смята за сигурна информация. Очаква се италианецът да изкара сезона с Реал Мадрид, след което да подпише със "Селесао".

Подобен развой на събитията обаче не се струва приемлив за бразилската легенда Ромарио. Бившата звезда на Барселона, който в момента е сенатор на Рио де Жанейро, се изказа остро за назначението на Анчелоти.

Според бившия нападател Фернандо Динис, който е временен треньор на Бразилия, трябва да продължи работата си с тима. "М***ата му на Анчелоти! Искам Динис да работи докрай", казва той, цитиран от "AS".

Той изрази мнение, че сънародникът му е най-добрият треньор в страната и трябва да му се даде време да работи и да наложи идеите си. 

Динис изведе "Селесао" в 4 мача от юли насам, записвайки победи над Боливия и Перу, равенство с Венецуела и загуба от Уругвай. И 4-те срещи са квалификации за Мондиал 2026. По-рано Ромарио се преклони пред бившия си съотборник - Христо Стоичков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички