Карло Анчелоти: Мисля, че Перес иска да остана в Реал Мадрид


Карло Анчелоти: Мисля, че Перес иска да остана в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1335 0

Мениджърът на Реал Мадрид Карло Анчелоти сподели пред медиите, че вярва, че има подкрепата на президента Флорентино Перес и ще бъде в клуба през следващия сезон. Тъй като Реал Мадрид изостава с 13 точки в Ла Лига, нарастват спекулациите, че двете страни може да се разделят, като Анчелоти е желан и от Бразилия.

Тези спекулации обаче малко се успокоиха, като се има предвид напредъкът им в Купата на Краля и Шампионска лига. Анчелоти поддържа желанието си да остане в клуба поне до края на договора си през 2024 г.

Анчелоти сигурен, че ще изпълни договора си в Реал

Говорейки с пресата преди мача на Реал Мадрид с Кадис в събота, Анчелоти беше попитан как би оценил сезона досега. "Трябва да се изчака още. Крайната оценка е в края на сезона. Може да бъде успешен сезон, ако всичко върви добре, или сезон със съмнения.”

"Слушам критики, това е нормално. Живеем в свят, в който трябва да слушате какво мислят феновете, пресата, клубът, играчите. Има някои критики, които могат да бъдат разбрани, други не толкова. Критиките могат да помогнат и да ви дадат идеи да бъдете по-добри в работата си."

"Мисля, че Флорентино Перес иска да продължа, защото той винаги е бил много деликатен и продължава да бъде такъв. Клубът е спокоен и съм сигурен, че ще бъда тук през следващия сезон, че ще спазваме договора", категоричен бе наставникът. За предстоящия мач с Кадис със сигурност аут са Тони и Кроос и Винисиус, които са получили почивка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички