Бразилия - Аржентина по ТВ: Къде да гледаме финала на Копа Америка?


Бразилия - Аржентина по ТВ: Къде да гледаме финала на Копа Америка?
Снимка: Getty Images

20916 0

Бразилия се изправя срещу Аржентина във финала на Копа Америка. Южноамериканското Суперкласико противопоставя за пети път на финал на голям форум двата гранда на континента. Аржентина е печелила само веднъж срещу Бразилия в спор за трофей - на шампионата на Южна Америка през 1937 г. Бразилия спечели Копа Америка през 2004 и 2007 г., както и Купата на конфедерациите през 2005 г.

Лионел Скалони може да разчита на всичко най-добро за финала, като в тима няма нито контузени, нито наказани футболисти. За Бразилия срещата ще пропусне Габриел Жезус, чието наказание беше удължено от 1 на 2 мача. Освен това срещата пропуска Фелипе, който има травма в коляното.

Бразилия спечели с поне 2 гола разлика четири от последните си 5 финала на Копа Америка, като сред тях е последният сблъсък между Бразилия и Аржентина, когато Селесао спечели с 3:0. Лионел Меси пък ще има четвърти шанс да спечели трофей с националния отбор, след като загуби три финала.

Двубоят започва в 3:00 ч. българско време, но няма да бъде излъчван на живо по българска телевизия. Може да следите развоя на срещата НА ЖИВО в SportLive.bg или да я гледате ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички