Бранител на Франция загубил съзнание в мача с Германия на Евро 2020


Бранител на Франция загубил съзнание в мача с Германия на Евро 2020
Снимка: Getty Images/Guliver

1601 0

Защитникът на Франция Бенжамен Павар разкри, че е загубил за кратко съзнание по време на победата на световния шампион над Германия с 1:0 на Евро 2020, но все пак успял да довърши срещата. „Петлите“ стартираха успешно на първенството след автогола на германския бранител Матс Хумелс през първата част, който раздели двата тима в Мюнхен.

Въпреки това, защитникът на Байерн Мюнхен Павар пострада след тежък сблъсък след почивката с левия бек на Бундестима Робин Госенс и се нуждаеше от медицинска помощ на игрището. „Бях нокаутиран за 10-15 сек. След това се почувствах по-добре“, сподели бранителят.

25-годишният футболист доигра двубоя, като остава неясно дали ще играе в следващия двубой на французите от група F с Унгария в събота. Всички 24 отбора на Европейското първенство подписаха „устав за сътресение“, изработен за да подобри грижата за играчи по време на мачовете.

Притеснението за здравето на футболистите е повишено, след като датският плеймейкър Кристиан Ериксен получи сърдечен удар по време на загубата от Финландия с 0:1. Играчът на Интер продължава да се възстановява в болница. Треньорът на Дания скочи на УЕФА заради това, че отборът му е трябвало да доиграе срещата с Финландия (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички