Босът на УЕФА за Реал: Имат се за толкова важни, че всички трябва да се прекланят пред тях!


Босът на УЕФА за Реал: Имат се за толкова важни, че всички трябва да се прекланят пред тях!
Снимка: Getty Images

1024 0

Президентът на УЕФА Александър Чеферин се изказа по повод продължаващото участие на Реал Мадрид в проекта за Европейската Суперлига. В думите на главата на европейския футбол имаше немалка доза критика.

"Във футболното море плуват много акули. От момента, в който чух за първи път за Суперлигата, аз знаех кой ще я оглавява. В крайна сметка, той отдавна се оплаква публично, че клубът му се налага да играе с по-малки клубове", започна Чеферин, цитиран от "Marca".

"Те виждат себе си като елитен клуб, който не трябва да се интересува от никого другиго. Защото те са толкова важни, че всички трябва да се прекланят пред тях. Говорим за Реал Мадрид и неговия президент Флорентино Перес", допълва босът на УЕФА.

Както е известно, от първоначалните около дузина клубове, подкрепящи Европейската Суперлига, най-упорити и докрай с идея останаха Реал, Барселона и Ювентус. А ето какво каза последно Флорентино Перес за Суперлигата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички