Божидар Краев "отрязал" Реал Сарагоса и португалски тим: Не бяха офертите, които исках


Божидар Краев "отрязал" Реал Сарагоса и португалски тим: Не бяха офертите, които исках
Снимка: Getty Images/Guliver

1911 0

Българският атакуващ футболист Божидар Краев е решил да остане в датския Мидтиланд, въпреки че е имал две оферти. Те са били от втородивизионния испански Реал Сарагоса и от португалския Ещорил, информира Herning Folkeblad.

Самият Краев признава, че това не са офертите, които е чакал. Сарагоса е имал много силен интерес към българина, но той все пак е предпочел да не преминава там. Колкото до Португалия, той вече бе там под наем в отборите на Жил Висенте и Фамиликао.

"Не получих офертите, които исках и затова реших да остана. Това е, толкова е просто. Имах оферта от втородивизионен испански отбор, както и една от Португалия. Те обаче не бяха това, което аз исках" - споделя самият Краев.

Той има договор с Мидтиланд до лятото на 2022 година. Краев е и български национал, но не бе повикан от селекционера Ясен Петров за последния цикъл от двубои на представителния тим (равенството с Италия и победите над Литва и Грузия). Последно игра за "лъвовете" срещу световния шампион Франция в контрола, когато се появи като резерва в 58-ата минута при поражението с 0:3 (8 юни тази година).

А какви шансове има България за класиране на Мондиал 2022 след изненадващите резултати в последния ден?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички