Близо до отбора или поглед към треньорството? Причината Лионел Меси да бъде на резервната скамейка, когато бе извън състава


Близо до отбора или поглед към треньорството? Причината Лионел Меси да бъде на резервната скамейка, когато бе извън състава
Снимка: Getty Images

2172 0

Както вече на мнозина е известно, Лионел Меси остана извън състава на Аржентина за последния мач срещу Боливия. Причината бе натрупаната умора след многото изграни мачове последните месеци, както и съмнения за травма.

Винаги близо до отбора или в подготовка за треньорството?

Въпреки че не бе в групата, Меси беше забелязан на скамейката на отбора, наблюдавайки развоя на събитията оттам. Обикновено играчи, които не участват в отбора в даден мач, са принудени да гледат мача от трибуните сред зрителите. Случаят с бившия играч на Барселона е различен. И има много основателна причина и за появата му на пейката.

Кариерата му на терена е една от най-великите за всички времена, но изглежда, че Меси може да се подготвя за следващoто си начинание, пише TNT Sport. Според изданието е действа като треньор, а не като играч, и така му се е отворило шанс да види как стоят нещата от треньорска гледна точка, твърди изданието. Дали това е причината или просто е искал за пореден път да бъде близо до отбора - ще остане загадка до този момент. Факт е обаче, че Меси е останал с отбора, въпреки че едно от децата му е имало рожден ден и е бил свободен да се прибере при семейството си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Пред кого отдава чест при всеки свой гол Рикардиньо от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички