Благой Георгиев за Вардар: Това е отбор като Левски и ЦСКА за македонските стандарти


Благой Георгиев за Вардар: Това е отбор като Левски и ЦСКА за македонските стандарти
Снимка: БГНЕС

1536 0

Бившият национал на България Благой Георгиев говори  потвърди, че заедно с голям консорциум води преговори за закупуването на собствеността на македонския клуб Вардар Скопие. Георгиев все пак беше лаконичен в обясненията по темата.

"Доста от моите приятели в Македония ми разказаха за традициите на Вардар. Разбрах, че това е отбор като Левски и ЦСКА за македонските стандарти. Отборът има потенциал да постигне големи неща, но не искам да говоря за нещо, което все още не е станало“, започна бившият национал на България пред Нова тв.

Той говори и за завръщането на футбола у нас, както и затова, че ще има фенове по трибуните. "Футболът е за феновете, без публика не е интересно за никого. Поздравявам всички управници, които допуснаха да има фенове по стадионите. Не може да се очаква много от отборите, тренировките вкъщи са нещо съвсем различно. Със сигурност ще има много контузии, неизбежно е. Въпреки това се надявам те да не са тежки". А колко милиона ще трябват на момента, за да се спаси Вардар от фалит - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички