Благой Георгиев: Ще купя чужд отбор, който играе в Европа почти всяка година


Благой Георгиев: Ще купя чужд отбор, който играе в Европа почти всяка година
Снимка: Instagram

18044 0

Бившият български национал Благой Георгиев вдигна още малко завесата около новината, че ще става клубен собственик. Джийзъса разкри в "Шоуто на Николаос Цитиридис", че става въпрос за чуждестранен клуб, който редовно взема участие в Лига Европа.

"Имам сериозни амбиции, водим разговори. Става въпрос за много силен отбор, който играе в Лига Европа почти всяка години и е от близка до нас страна. Дано коронавирусът не попречи това да се случи през лятото. Няма да играя там, защото съм старичък вече, но ще го ръководя", уточни Георгиев.

"Ще променя много, като ще започна с дисциплината, защото без нея нищо не става. В същото време ще искам и шоу на терена, защото това привлича хората на стадиона. Защо не български отбор? Просто ми предложиха в чужбина, ходих и се убедих, че това е моят отбор", допълни бившият халф. А защо през 2017 година той се отказа от футбола вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички