Бивш треньор на Полша разсмя света с коментар за ролята на Лионел Меси в състава на Аржентина за Мондиал 2022


Бивш треньор на Полша разсмя света с коментар за ролята на Лионел Меси в състава на Аржентина за Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

3467 0

Бившият старши треньор на националния отбор на Полша Антони Пиечничек успя да разсмее сериозно широката футболна общественост, след като заяви, че големият лидер и капитан на Аржентина - Лионел Меси, може да бъде резерва в състава на "гаучосите" на Световното първенство в Катар.

*Припомняме, че тимът на Лионел Скалони, който спечели Копа Америка през лятото на 2021 година, се падна в една група за Мондиал 2022 с Полша, Саудитска Арабия и Мексико!

"Нека го кажем честно - Меси вече не е играчът, който бе допреди няколко години и остава да видим каква роля ще има той на Световното първенство. Възможно е той да бъде поставен на скамейката на резервите, като се има предвид сегашното му ниво на игра. Ролята му може да е подобна на тази на Златан Ибрахимович в състава на Швеция - да играе в последните 15-20 минути от мачовете, включвайки се като резерва", заяви Пиечничек, а коментарът му бе цитиран от испанското издание "Marca".

Все пак, 79-годишният бивш селекционер на Полша добави и следното: "Не е невъзможно да направи и сензационен турнир, не мога да го изключа това - винаги стават изненади. Но като виждаме как изглежда в момента в ПСЖ... той просто вече не е същият Меси".

Вижте още: 32 отбора ще си поделят 400 000 000 милиона евро в Катар - колко от тях ще бъдат за световния шампион?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички