Бивш световен медалист стигна до третото ниво на френския футбол


Бивш световен медалист стигна до третото ниво на френския футбол
Снимка: GettyImages

8341 0

Бившият национал на Нидерландия Джерамейн Ленс подписа договор с третодивизионния френски тим Версай. 34-годишният офанзивен футболист се присъединява към тима като свободен агент, като за последно бе част от турският колос Бешикташ.

Последните години за играча са любопитни, тъй като през последния сезон не успя да запише нито един мач за "орлите" от Истанбул, въпреки че имаше договор. До ситуацията се стигна след "наказание" от клуба, тъй като играчът искаше да премине под наем. 

Той бе под наем през пролетта на 2021 година в Фатих Карагюмрук и дори успя да помогне на клуба за класиране в местния елит. След края на сезона той отново се опита да подсили тима под наем, но от Бешикташ не приеха, защото договорът между двете страни навлезе в последната му година. 

Ленс, който има 34 мача и 8 гола за Нидерландия и междувременно е бронзов медалист от Мондиал 2014-а, се озова в Турция още преди 6 години, когато Динамо Киев го преотстъпи на Фенербахче. Преди това пък се подвизава за АЗ Алкмаар, ПСВ Айндховен и английския Съндърланд.

Отборът на Версай е новак в трета лига на Франция, след като през миналия сезон спечели промоция като първи в група Национал 2, поток А, Северозападен регион.

Вижте най-интересните сделки от летния трансферен прозорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички