Льов дал безмилостна команда на полувремето на Бразилия - Германия 1:7


Льов дал безмилостна команда на полувремето на Бразилия - Германия 1:7
Снимка: Getty Images/Guliver

7948 0

Бившият полузащитник на Реал Мадрид и Германия Сами Кедира разказа любопитен момент от успеха на Бундестима над Бразилия на Мондиал 2014. Тогава неговият тим разгроми "селесао" със 7:1 в полуфиналите, а на финала надви с 1:0 над Аржентина и спечели титлата.

"Нашият треньор Йоахим Льов беше много сериозен този ден. По време на почивката той ни каза, че ако някой намали изискванията към себе си и се отпусне през второто полувреме, той няма да вземе участие във финала. Той ни помоли да се отнесем сериозно към мача, а към бразилския отбор - с уважение", заяви Кедира пред "ESPN".

Трябва да отбележим, че на почивката Германия водеше с 5:0, а петият гол беше реализиран именно от Кедира. През втората част на два пъти се разписа Шюрле.

Германският полузащитник игра за "Кралския клуб" в периода 2010-2015 г. През миналото лято той сложи край на кариерата си, а последният му тим беше Херта (Берлин). А ето каква според Томас Мюлер е разликата между този мач и погрома на Байерн над Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички