Бивш играч на Юнайтед разкри: Ван Гаал не понасял бразилци


Бивш играч на Юнайтед разкри: Ван Гаал не понасял бразилци
Снимка: Getty Images/Guliver

1691 0

Бившият защитник на Манестър Юнайтед Рафаел да Силва, който сега играе в Истанбул Башакшекир, заяви, че Луис ван Гаал е един от най-лошите хора, с които е работил в кариерата си. Бразилецът заяви, че при идването на нидерландеца на "Олд Трафорд" приятели са го предупредили, че треньорът не обича неговите сънародници.

"Когато беше обявено, че Ван Гаал ще стане наш треньор, много приятели започнаха да ми се обаждат. Не можех да повярвам, но мнозина ми казаха, че той не харесва бразилци, заради техния стил на игра. Казваха ми: "Първото нещо, което ще направи, е да се отърве от теб", разказа Да Силва, цитиран от "The Athletic".

"Това стана втората му работа - на първия ден той просто не разговаря с мен, а на втория ми заяви: "Можеш да си тръгваш". Дори не бях започнал тренировки, а той вече ми говореше за това. Не можех да повярвам. Отговорих: "Добре". Но все пак се борих за място в отбора. И останах още една година при него. Беше много трудно. Това е един от най-лошите хора, с които съм работил", казва още Да Силва. А на противоположно мнение е легендата Уейн Рууни (подробности тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички