10-те големи звезди, които Ван Гаал е искал в Юнайтед, но не е успял с нито един играч


10-те големи звезди, които Ван Гаал е искал в Юнайтед, но не е успял с нито един играч
Снимка: Getty Images/Guliver

1166 0

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал посочи имената на едни от най-големите звезди във футбола, които е искал да привлече, докато бе на "Олд Трафорд". Нито един от десетимата обаче не бе привлечен от "червените дяволи"

"Исках да вземем Роберт Левандовски, но когато разбрах, че това ще е трудно се насочих към Гонсало Игуаин. Преди да дойда говорих с ръководството и за Неймар, когато си в Юнайтед трябва да мислиш глобално. Също така исках бързи крила. По същата причина опитах да взема Садио Мане и Рияд Марез. Томас Мюлер също беше в моя списък. За халфовата линия исках Н'Голо Канте", заяви Ван Гаал и продължи с изброяването.

"Опитах се да привлека и Джеймс Милнър, който вече бе на възраст, но е мултифункционален и притежава страхотни лидерски качества. За защитата исках Серхио Рамос и Матс Хумелс. Това бяха моите топ цели, но не успяхме да вземем нито един от тях. Не съм участвал в преговорите. След като си тръгнах, играчи като Марез и Канте се озоваха в Манчестър Сити и Челси, но Юнайтед не успя да ги привлече. Това ми се струва много странно", заяви Ван Гаал в интервю за FourFourTwo.  Междувременно капитанът на клуба Хари Магуайър се замеси в сериозен скандал, повече за него можете да прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички