Без Роналдо: Мане заби дебютен гол, но отборът на Джерард обърна Ал Насър (ВИДЕО)


Без Роналдо: Мане заби дебютен гол, но отборът на Джерард обърна Ал Насър (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2408 0

Ал Итифак на мениджъра Стивън Джерард обърна гостуващия Ал Насър в среща от първия кръг от първенството на Саудитска Арабия. По този начин тимът на Кристиано Роналдо започна сезона с поражение, а самият португалец не взе участие в срещата заради контузия.

При неговото отсъствие другата мегазвезда в отбора на Ал Насър - Садио Мане, отри резултата рано-рано. Сенегалецът заби дебютния си гол в шампионата още в 4-ата минута. Той се разписа отблизо след пас отдясно на Ал Хасан.

Домакините обаче стигнаха до пълен обрат в рамките на 6 минути след антракта. Първо Робин Куасон изравни в 47-ата минута, а след това Муса Дембеле в 53-ата минута направи 2:1 за Ал Итифак. За домакините като титуляр игра доскорошният капитан на Ливърпул Джордан Хендерсън.

В 89-ата минута Мане прати топката за втори път в мрежата на Ал Итифак. Попадението му обаче бе отменено заради засада.

Учудващо реферът на срещата даде 14-минутно продължение. В него натискът на Ал Насър не доведе поне до изравняване. Така Стивън Джерард започна треньорската си кариера в Саудитска Арабия с победа.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички