Без Кристиано Роналдо, но с Мане: Ал Насър с разгром за Купата на Краля срещу втородивизионен отбор (ВИДЕО)


Без Кристиано Роналдо, но с Мане: Ал Насър с разгром за Купата на Краля срещу втородивизионен отбор (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4038 0

Ал Насър продължи с добрата си серия от последните мачове, като разгроми втородивизионния отбор на Оход с 1:5 в Купата на Краля и се класира на 1/8-финалите. Кристиано Роналдо не взе участие в двубоя, като получи почивка от наставника.

Садио Мане откри от дузпа още в 16', а Михалак изравни в края на първото полувреме. През втората част обаче Ал Насър се развихри и вкара още 4 попадения. Фофана в 62', Ал Хаибари в 73', Талиска в 81' и Яхия в 86' оформиха крайния резултат. От клуба съобщиха, че на трибуните е имало 5 713 зрители. След днешния сблъсък от тима вече са отбелязали 32 гола в 8 мача.

Преди днешния двубой Ал Насър е със седем победи от седем срещи в шампионата и в Шампионска лига на Азия. Съперникът му пък е в кошмарна серия от пет поредни поражения. След първите шест кръга заема 16-ото място (от 18 отбора) със само три спечелени точки. Головата разлика пък е -7 (4:11).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички