Оход - Ал Насър по ТВ: Къде да гледаме старта за тима на Кристиано Роналдо за Купата?


Оход - Ал Насър по ТВ: Къде да гледаме старта за тима на Кристиано Роналдо за Купата?
Снимка: Getty Images

3194 0

Ал Насър определено влезе във форма след лошото начало на сезона в Саудитската професионална лига. Точно след спечелването на Купата на арабските клубни шампиони започна и първенството, в което отборът започва с две поредни загуби.

Оттогава обаче последваха седем победи от седем срещи в шампионата и в Шампионска лига на Азия. Сега предстои старт в още една напдревара - Купата на Краля на Саудитска Арабия. Съперник е втородивизионният Оход.

Тимът е в кошмарна серия от пет поредни поражения. След първите шест кръга заема 16-ото място (от 18 отбора) със само три спечелени точки. Головата разлика пък е -7 (4:11).

Очаква се старши треньорът на Ал Насър да даде почивка на някои от големите си звезди предвид удобния момент. Изглежда много вероятно суперзвездата Кристиано Роналдо да не вземе участие, като почивка може да получат и имена като Садио Мане, Марсело Брозович и Талиска.

Срещите от Саудитската професионална лига се излъчват по български канал, но това не важи за тези от Купата на Краля на Саудитска Арабия. Мачът Оход - Ал Насър няма да бъде предаван по родната телевизия. Той започва в 21:00 часа българско време.

Междувременно се появи информация, че Ал Насър подготвя дългосрочен договор за Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички