Без английски фенове на мача с Украйна на "Олимпико"


Без английски фенове на мача с Украйна на "Олимпико"
Снимка: Gulliver/GettyImages

2636 0

Английските привърженици, които биха желали да подкрепят отбора си срещу Украйна в 1/4-финалите на Евро 2020 няма да бъдат допуснати на "Олимпико". Причината са мерките срещу коронавируса в Италия.

Италианското посолство в Лондон заяви, че от съображения за сигурност всеки, който е бил в Обединеното кралство в предишните 14 дни няма да бъде допуснат до стадиона. Тръстът на пътуващите привърженици също отказа да продава билети за срещата.

"Само тези, които могат да докажат, че са пристигнали в Италия поне преди шест дни, са се карантинирали за пет дни и са си направили тест за коронавирус след периода на изолация, който е бил отрицателен, ще бъдат допуснати на „Олимпико“. Изключенията от карантината в Италия по законови причини няма да доведат до позволение за влизане в стадиона", се съобщава в официалното съобщение.

Освен това в навечерието на мача на Острова намериха още нещо, от което да се оплакват, а някои в Англия изпаднаха в паника заради решение на УЕФА за четвъртфинала срещу Украйна (подробности в линка). 

Ето какво заяви Олександър Зинченко преди двубоя с Англия.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички