В Англия изпаднаха в паника заради съдиите на 1/4-финала срещу Украйна


В Англия изпаднаха в паника заради съдиите на 1/4-финала срещу Украйна
Снимка: GettyImages

4288 0

Въпреки че досега всички мачове на Англия бяха на "Уембли" и това е единственият отбор, който потенциално ще играе цялото Евро 2020 на свой терен (с изключение на един двубой), на Острова веднага намериха за какво да се оплакват в първия (и последен) случай, в който отборът няма да играе на "Уембли". 

Както е известно, "трите лъва" няма да могат да разчитат на мощна английска подкрепа на "Олимпико" в Рим, тъй като феновете, които отидат в Италия, няма да бъдат допуснати до стадиона. Така само живеещи в страната англичани могат да присъстват на трибуните. Английските медии обаче откриха и друг проблем за селекцията на Гарет Саутгейт. 

От УЕФА обявиха съдийската бригада за битката от 1/4-финалите Англия - Украйна, а причината за недоволството на Острова е фактът, че тя е изцяло германска бригада. Феликс Брих ще е главен рефер, а това получи сериозен отзвук в част от медиите и най-вече в социалните мрежи от страна на англичаните. 

Всеобщото мнение е, че е недопустимо германската бригада да ръководи срещата с възпитаниците на Андрий Шевченко, след като само преди няколко дни "трите лъва" отстраниха именно Германия от Европейското първенство по футбол. Нещо повече - мнозина в социалните мрежи очакват сериозно съдийско рамо за Украйна, независимо че Феликс Брих е един от най-реномираните и най-добрите съдии през последното десетилетие в европейския футбол. 

Разбира се, от лагера на английския тим няма никакви реакции за определените съдии и Англия е изцяло фокусирана върху това да се класира напред и да се завърне в Лондон, където ще се изиграе финалната фаза на Евро 2020. 

Както е известно, в последния мач "трите лъва" играха с прекроена схема и излязоха във формация 3-4-3 срещу Германия, която в защита преливаше в 5-2-3. Сега, за битката с Украйна, Гарет Саутгейт планира нова промяна в тактиката на Англия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички