Белгия - Франция: Ето коя българска ТВ ще излъчи 1/2-финала в Лигата на нациите!


Белгия - Франция: Ето коя българска ТВ ще излъчи 1/2-финала в Лигата на нациите!
Снимка: Getty Images

3213 0

Финалната развръзка в турнира Лига на нациите продължава днес (7 октомври) с втория полуфинал между отборите на Белгия и Франция!

Победителят ще се изправи срещу Испания в неделя, след като тимът на Луис Енрике успя да победи Италия с 2:0 на "Сан Сиро" в Милано. Тази вечер "червеният динамит" ще се изправи срещу "петлите" на стадион "Алианц" в Торино, където домакинства Ювентус.

За последно двата национални отбора се срещнаха на 10 юли 2018 г. на Световното първенство и Франция победи с 1:0 с гол на Юмтити. Впоследствие отборът стана световен шампион, побеждавайки на финала Хърватия с 4:2...

Букмейкърите дават леко предимство на тима на Дидие Дешан и определят вероятността да победи с коефициент 2.55. Равенството е фиксирано на 3.20, а победата на Роберто Мартинес е оценена на 2.87!

Двубоят между Белгия и Франция започва в 21:45 ч. българско време и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "БНТ 3". Развоя на срещата ще можете да следите НА ЖИВО и в страницата на SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички