Барселона и Байерн излизат като фаворити в сблъсъците за топ 4 в ШЛ


Барселона и Байерн излизат като фаворити в сблъсъците за топ 4 в ШЛ

639 0

Тази вечер ще станат ясни и другите два отбора, класирали се за полуфиналите в Шампионска лига. Вчера Реал Мадрид успя да навакса двата гола, с които изоставаше от Волфсбург и с хеттрик на Роналдо премина през четвъртфиналите. В другия двубой пък Сити надви ПСЖ и се класира за първи път в историята си на полуфинал

Довечера от 21:45, в единия сблъсък Атлетико приема Барселона, в първия двубой "каталунците" направиха обрат и победиха с 2:1 у дома. През уикенда Атлетико победи Еспаньол като гост с 3:1, докато Барселона загуби с 0:1 гостуването си на Реал Сосиедад. Мадридчани имат 7 последователни загуби от Барселона, откакто начело на каталунците е Луис Енрике.

В състава на Атлетико ще липсва Фернандо Торес, който вкара в предния двубой, но малко след това бе изгонен, заради втори жълт картон. Tреньорът на "каталунците" Луис Енрике обаче трябва да крои състава си без четирима - Жереми Матийо, Томас Вермален, Рафиня Алкантара и Алейш Видал, които имат различни проблеми.

В другия сблъсък за топ 4, Бенфика предстои тежък сблъсък срещу Байерн, въпреки че немците имат крехката преднина от един гол. В своята история Бенфика все още няма победа срещу Байерн, като португалците имат две равенства в 7 мача.

За Бенфика мачът ще пропусне контузеният вратар Жулио Сезар, а Луизао е под въпрос след операцията заради фрактура на лявата ръка.В тима на Гуардиола пък ще липсват Ариен Робен и Холгер Бадщубер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички