Надеждата за "Последен танц" между Меси и Роналдо е жива - футболист на Интер Маями заговори за реванш след 0:6 срещу Ал Насър


Надеждата за "Последен танц" между Меси и Роналдо е жива - футболист на Интер Маями заговори за реванш след 0:6 срещу Ал Насър
Снимка: Getty Images

2309 0

"Последният танц" между Лионел Меси и Кристиано Роналдо така и не се състоя във вечерта на 1-ви февруари.

Ал Насър разгроми Интер Маями с 6:0 насред "Kingdom Arena" в Рияд, но португалецът не взе участие в контролата заради контузия, а аржентинецът се появи на смяна чак в 83-тата минута и то при вече оформен краен резултат.

Още: Шейх се подигра при смяната на Лионел Меси, а преди мача го използва, докато възхвалява Роналдо (ВИДЕО)

Надеждата е жива!

Все пак, един от футболистите на американския отбор намекна, че след време можем да станем свидетели на нов сблъсък между Ал Насър и Интер Маями!

Първоначално десният бек Юлиан Гресел отговори на въпрос дали случилото се доказва, че футболът в Саудитска Арабия е на по-високо ниво от този в САЩ:

Още: Лапорт вкара на Интер Маями от 60+ метра, Лионел Меси не успя да повярва (ВИДЕО)

"Не мисля, че можем да говорим за сравнения в момента. Ние все още сме в началото на предсезонната подготовка - само от три седмици сме заедно, след като почивахме няколко месеца. Така че наистина не можем да сравняваме", обясни Гресел, цитиран от "Goal", а след това допълни:

Още: Луд екшън пред погледите на Меси и Роналдо: Интер Маями и Ал Насър си спретнаха меле (ВИДЕО)

"Мисля, че би ни харесало да получим възможност за реванш в даден момент. Може би в официален турнир като Световното клубно първенство".

Лионел Меси - Кристиано Роналдо

"Очевидно е, че днес не постигнахме резултата, който искахме, но пък сега можем да си извлечем доста поуки. Трябва да влизаме по-добре в мачовете - не можем да губим с 0:3 още до 12-ата минута... Това са уроците, които научаваш по време на предсезонната подготовка", каза още 30-годишният Гресел.

ВИЖТЕ ОЩЕ - Меси и Роналдо се погледнаха на големия екран - Кристиано се усмихна, а Лео се направи, че не го вижда (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички