Атака към Мохамед Салах: Няма влияние и го е страх, най-лошият капитан на Египет


Атака към Мохамед Салах: Няма влияние и го е страх, най-лошият капитан на Египет
Снимка: Getty Images

3461 0

Капитанът на Египет Мохамед Салах получи доста яростна нападка от своя сънародник - Тарек Шаабан, след откриващия мач на Купата на африканските нации. Нападателят на Ливърпул участва за Египет при равенството 2:2 срещу Мозамбик в Кот д'Ивоар.

Салах напусна Англия за Кот д'Ивоар с останалите си египетски съотборници, където е капитан на страната си в турнира. "Фараоните", рекордните осемкратни победители в надпреварата, са в една група с Мозамбик, Гана и Кабо Верде в груповата фаза на надпреварата.

Недоволство към Мохамед Салах

Салаха явно не оправдава очакванията на всички в Египет

Египет едва избегна поражението в началната си фаза на груповата фаза срещу Мозамбик, като късна дузпа на Мохамед Салах им донесе равенството.  Тарек Шаабан се обърна към X, за да атакува египетската звезда, критикувайки го, че не допринася в защита и говорейки за неговия дух и личност.

"Той няма дух, няма личност, няма артистично влияние (освен в няколко момента), не обича да се защитава на терена и се страхува. Мохамед Салах е най-лошият капитан и най-лошата звезда в историята на египетския национален отбор", каза футболния анализатор за Салах, който е свързван с трансфер в Саудитска Арабия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички