Александър Чеферин не цепи басма на никого, засрами Андреа Аниели и Ед Уудуърд пред целия свят


Александър Чеферин не цепи басма на никого, засрами Андреа Аниели и Ед Уудуърд пред целия свят
Снимка: Getty Images

2966 0

След като преди броени минути президентът на УЕФА Александър Чеферин обяви СТРЯСКАЩА новина за всички футболисти, които смятат да участват в новосъздадената Европейска Суперлига, той продължи със словесните атаки срещу боса на Ювентус Андреа Аниели и главния изпълнителен директор на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд:

"Занимавах се с криминално право в продължение на 24 години, но никога, НИКОГА не съм виждал хора като тях. Ако започна с Ед Уудуърд - той ми се обади миналия четвъртък и каза, че е много доволен от реформите, които готвим и напълно ги подкрепя. Очевидно, по това време той вече е бил подписал нещо друго..."

"Андреа Аниели е най-голямото разочарование от всички. Никога не съм виждал човек да излъже толкова пъти, колкото той го направи, беше невероятно. Говорих с него в събота следобед и той каза, че няма нищо такова и всичко са лъжи (бел.ред. - идеите за създаване на Европейска Суперлига). Алчността може да промени ценностите на хората"

"Дали можем да проведем Шампионска лига само с 12 клуба? Да, разбира се! В Европа има много добри отбори. Ще го проведем (бел.ред. - турнира) с или без тях" - заяви Чеферин, цитиран от "Goal.com".

Следете ТУК НА ЖИВО всичко най-интересно, което се случва около Темата на деня!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички