Ал Тай - Ал Насър по ТВ: Къде да гледаме Роналдо, Мане и компания?


Ал Тай - Ал Насър по ТВ: Къде да гледаме Роналдо, Мане и компания?
Снимка: Getty Images

1148 0

Един от най-неубедителните отбори в Саудитската професионална лига от началото на сезона - Ал Тай, посреща като домакин изпъстрения от звездни имена състав на Ал Насър.

"Рицарите от Севера" далеч не впечатляват през новата кампания. В първите 7 срещи в първенството до момента те записаха едва 2 победи, 1 равенство и 4 загуби, отреждащи им 12-тото място в класирането с актив от 7 точки.

Далеч в по-добра форма се намират Кристиано Роналдо, Садио Мане и компания. Въпреки че не оглавяват класирането, възпитаниците на Луис Кастро дават сериозна заявка за върха. Към момента, след 5 успеха и 2 поражения, те са 5-и с 15 пункта на сметката си. Тимът е в серия от 8 поредни победи във всички турнири.

Поглед в историята

В миналото тези два съперника са се срещали 11 пъти. В 9 от тях Ал Насър си тръгва с победа срещу 1 успех за опонента си. В 2 от случаите завършват наравно. Последната среща помежду им се състоя през май, когато отборът на Роналдо надделя с 2:0.

Къде да гледаме по ТВ?

Срещата между "рицарите от Севера" и "рицарите на Наджд" е с начален час 18:00 ч. (българско време). Тя ще бъде предавана ПРЯКО по "SSC Sport", "ESPN", "Shahid", SonyLIV", "RMC Sport", "Sport 1". 

Междувременно Ал Насър започна офанзива за дългосрочно бъдеще с Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички