Ал Насър събира големи звезди на Реал Мадрид?


Ал Насър събира големи звезди на Реал Мадрид?
Снимка: GettyImages

2691 0

Ал Насър осъществи един от най-любопитните трансфери с привличането на Кристиано Роналдо, но в същото време това е и най-скъпата сделка в историята на футбола.

Акостирането на португалеца в Саудитска Арабия веднага даде резултат върху клуба, тъй като милиони го последваха в социалните мрежи, а това видимо се харесва на ръководството, което по всяка вероятност ще се опита да привлече още имена от подобна величина.

Испанското издание Marca сподели в изминалите дни, че Серхио Рамос също може да бъде привлечен в клуба, което обаче не би било толкова голяма изненада, тъй като не остави голяма следа с представянето си в ПСЖ, а възрастта му от 36 години не предполага още много време на най-високо ниво по европейските терени.

Спекулациите обаче се засилват и с началото на 2023 г. се появи информацията, че от Близкия Изток ще се опитат да привлекат една от настоящите звезди на световния футбол - Лука Модрич, който е неизменна част от Реал Мадрид. 

Той е на 37 години, но продължава да дава всичко по себе си и бе в страхотна форма на Мондиал 2022. Неговият контракт е до лятото, но до този момент нямам наченки да избере друг тим за бъдещето си.

Вижте кой футболист на Ал Насър може да подсили Манчестър Юнайтед!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички