Саудитска Арабия събира Кристиано Роналдо и Мауро Икарди


Саудитска Арабия събира Кристиано Роналдо и Мауро Икарди
Снимка: Getty Images/Guliver

1856 0

Ал Насър е напът да се сдобие с още една суперзвезда от близкото минало, съобщава TMW. Става въпрос за аржентинския нападател Мауро Икарди.

Нещата бяха трудни за аржентинския нападател след напускането му от "нерадзурите" през септември 2019 г. След три трудни години във френската столица с Пари Сен Жермен, Икарди се отправи към Турция през лятото, присъединявайки се под наем. Докато той отбеляза четири гола в шест мача в лигата, проблемите извън терена продължават да тормозят 29-годишния играч.

Както беше съобщено от TMW, Ал Насър направи заглавия с подписването на Роналдо и те искат да продължат да добавят добре познати звезди към отбора си, като се започне с Икарди. Започнаха първоначални преговори с антуража на играча и първоначалните чувства в Саудитска Арабия са положителни.

Нюелс Олд Бойс биха искали да върнат 29-годишния играч обратно в Аржентина, но са изправени пред сериозна конкуренция от Ал Насър, който може да предложи много по-изгоден договор. През шестте си години с Интер Икарди вкара 124 гола и направи 29 асистенции в 219 изяви.

А ето коя млада аржентинска звезда бе прокудена от националния тим заради Лионел Меси, точно като Мауро Икарди.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички