След трансфера на Роналдо: Манчестър Юнайтед взима Винсент Абубакар от Ал Насър?


След трансфера на Роналдо: Манчестър Юнайтед взима Винсент Абубакар от Ал Насър?
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

3154 0

Медиите във Великобритания припомнят, че с началото на 2023 г. се очаква и новият нападател на Манчестър Юнайтед. "Червените дяволи" се нуждят от такъв след раздялата с Кристиано Роналдо преди началото на Мондиал 2022.

Едва преди няколко дни португалецът подписа с гранда от Саудитска Арабия - Ал Насър, и се превърна за отрицателно време в голямата звезда, както на тима, така и на местната лига. Любопитно е да се отбележи, че един от вариантите пред Ерик тен Хаг е да привлече нападател именно от Близкия Изток.

Доскоро голямата звезда на Ал Насър бе камерунският национал Винсент Абубакар, който се представи на солидно ниво по време на Мондиал 2022, но трудно би могъл да си запази титулярната позиция в конкуренцията на Кристиано Роналдо.

И докато Манчестър Юнайтед предпочитат да привлекат през зимния трансферен прозорец нападател временно до края на кампанията, то опитният стрелец е смятан за отличен вариант, предвид силната си физика, добрия дрибъл и завършващите умения.

В миналото камерунецът се е състезавал за Порто, Бешикташ и други, а към настоящия си клуб се присъедини през лятото на 2021 г. Оттогава насам е изиграл 36 двубоя, в които е вкарал 11 гола и е асистирал пет пъти.

Вижте с кой футболист се раздели Манчестър Юнайтед в първия ден на 2023 г.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички