Ал Насър - Ал Уехда по ТВ: Къде да гледаме битката за първия трофей на Кристиано Роналдо?


Ал Насър - Ал Уехда по ТВ: Къде да гледаме битката за първия трофей на Кристиано Роналдо?
Снимка: Getty Images

5937 0

Суперзвездата на европейския футбол Кристиано Роналдо и неговите съотборници излизат в много важен мач срещу един от отборите в дъното на класирането в Саудитската професионална лига Ал Уехда в понеделник (24.04).

Новият тим на легендарния португалец изостава с 3 точки от върха, където е прекият конкурент Ал Итихад, който е и с мач пасив. Сега обаче момчетата на Динко Йеличич насочват поглед към Купата на Краля. Двата тима се изправят един срещу друг в първа полуфинална битка помежду си, а домакин е Ал Насър.

Неговият съперник от своя страна е един от най-неубедителните в първенството през сезона. Ал Уехда е 13-ти в таблицата с актив от 22 точки при записани 5 победи, 7 равенства и 11 загуби и на едва 5 точки от зоната на изпадащите. В надпреварата за Купата обаче отборът се справя отлично и след минимални, но заслужени победи с 1:0 над Дамак и 2:1 срещу Ал-Батин, е само на стъпало от големия финал.

Последният двубой между тези два съперника завърши 4:0 в полза на Ал Насър, а Кристиано блесна с цели 4 попадения.

Къде да гледаме двубоя?

Срещата е с начален час 21:00 ч. българско време. Тя не намира място в родния ефир, но ще бъде предавана ПРЯКО по Sport TV, Astro, COSMOTE Sport, RMC Sport, Sport Extra, SportKlub, SportKlub, SportKlub, SportKlub, SportKlub, SportKlub, S Sport. Ако нямате възможност да гледате, може да проследите двубоя Ал Насър - Ал Уехда НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички