Ал Насър - Ал Шабаб по ТВ: Къде да гледаме Кристиано Роналдо и компания - ПРОМЯНА


Ал Насър - Ал Шабаб по ТВ: Къде да гледаме Кристиано Роналдо и компания - ПРОМЯНА
Снимка: Getty Images

6829 0

Ал Насър първо спечели Купата на арабските клубни шампиони, а след това след драматичен развой се класира и за основната фаза от Шампионска лига на Азия. Въпреки това Кристиано Роналдо и компания преживяха доста тежко начало в първенството.

В Саудитската професионална лига Ал Насър потегли с две поражения, като при първото португалската суперзвезда бе оставена да почивка. При второто обаче и той се оказа безпомощен, за да предотврати загубата.

Все пак в третия кръг неговият тим избухна. Бе разгромен Ал Фатех с 5:0 като гост. Кристиано Роналдо заби хеттрик и даде една асистенция към Садио Мане. Самият той пък се отчете с два гола и вече има общо три от началото на сезона в шампионата.

Сега пред Ал Насър предстои среща с отбор, който все още не е записал победа. Става въпрос за Ал Шабаб, който е с две равенства и една загуба. Все пак не трябва да забравяме, че Ал Шабаб финишира като четвърти през миналата кампания, като пред него бяха само грандовете Ал Итихад, Ал Насър и Ал Хилал.

Къде да гледаме Роналдо и Ал Насър?

Срещата няма да бъде излъчена пряко по българска телевизия, тъй като медийната група, закупила правата за излъчване на Саудитската професионална лига, ще предава по своите канали националните ни отбори по волейбол при мъжете и жениве на европейските първенства, както и квалификациите за Шампионска лига.

Дуелът между двата отбора започва в 21:00 часа българско време. В нашия сайт ще намерите линк, за да можете да ГЛЕДАТЕ Ал Насър с Кристиано Роналдо срещу Ал Шабаб НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички