Ал Насър - Ал Шабаб по ТВ: Къде да гледаме една от 3-те "битки на истината" за Кристиано Роналдо?


Ал Насър - Ал Шабаб по ТВ: Къде да гледаме една от 3-те "битки на истината" за Кристиано Роналдо?
Снимка: GettyImages

4337 0

Вече започна 28-ият кръг в Саудитската професионална лига, като пред претендентите за титлата - Ал Насър и Ал Итихад, остават по три мача. Към момента Ал Итихад има 63 пункта - 3 повече от Ал Насър, като има и преимущество в преките двубои.

Това означава, че за Кристиано Роналдо и компания е необходимо Ал Итихад да се издъни в поне две от оставащите си три срещи, за да може да бъде изместен от първото място. Нещо, което изглежда доста малко вероятно.

Пред Ал Насър пък предстои поне на хартия най-тежкото изпитание до края на сезона. В 28-ия кръг от Саудитската професионална лига Роналдо и неговите съотборници ще се изправят срещу третия във временното подреждане Ал Шабаб (разликата между двата тима е 7 точки).

При сблъсъка между двата тима по-рано през сезона, в 13-ия кръг, двата тима не се победиха и завършиха при равенство без попадения - 0:0. Любопитното е, че това бе последният мач на Ал Насър преди Роналдо да дебютира за отбора.

В този сблъсък от 28-ия кръг домакин е вторият във временното класиране. Мачът започва в 21:30 часа българско време и ще бъде излъчван пряко по COSMOTE Sport, Premier Sport 1 (Cze), RMC Sport, SportKlub (BiH), SportKlub (Cro), SportKlub (Mac), SportKlub (Mon), SportKlub (Ser), SportKlub (Slo), Sport TV (Por), S Sport, но не и по българска телевизия.

Ще можете да следите срещата от Саудитската професионална лига Ал Насър с Кристиано Роналдо - Ал Шабаб НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички