Не може само Джорджина, Роналдо по бански събра над 5 млн. харесвания за броени часове (СНИМКА)


Не може само Джорджина, Роналдо по бански събра над 5 млн. харесвания за броени часове (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

11769 0

Кристиано Роналдо може вече да не участва в европейския футболен сезон, но привлекателността му в социалните медии изглежда толкова силна, колкото винаги.

Роналдо още умее да привлича погледите

Петкратният носител на "Златната топка" публикува снимка, на която се пече под саудитското слънце само с чифт бельо на спонсора си в събота сутринта. Снимката край басейна се състезава за над четири милиона харесвания за нула време. Дори в края на една блестяща кариера на Роналдо, представянето на Роналдо в социалните медии остава забележителна.

С последователи от 584 милиона в Instagram и 108 милиона в Twitter, португалската звезда продължава да има безпрецедентна притегателна сила. Дори и след краткия неуспех, когато синята му отметка беше премахната за кратко като част от прочистването на наследството на Илон Мъск. Иначе, ще видим Роналдо отново на терена във вторник, когато неговият Ал Насър подновява битката за титлата в двубой с Ал Шабаб. По-рано пък се появи информация, че един от най-богатите немци е готов да финансира трансфер на Роналдо в Байерн Мюнхен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички