Ал Итихад - Ал Насър в дуел за титлата: Къде да гледаме мача на Роналдо и компания?


Ал Итихад - Ал Насър в дуел за титлата: Къде да гледаме мача на Роналдо и компания?
Снимка: Getty Images

4976 0

Ал Насър излиза за поне на хартия най-тежкия си двубой от Саудитската професионална лига. В 20-ия кръг от шампионата отборът гостува на Ал Итихад, който е основният претендент за титлата. Към момента разликата между двата отбора е от 2 точки.

Кристиано Роналдо и компания успяха да измъкнат много труден успех в последната среща. На собствен терен тимът на Гарсия губеше с 0:1 до 3-тата минута на добавеното време. Крайният резултат обаче бе 3:1 за временния лидер в подреждането.

Трябва да се отбележи, че въпросният сблъсък бе с последния в класирането Ал Батен, който има едва 6 спечелени точки от 19 мача до момента. Мегазвездата на Ал Насър Кристиано Роналдо не успя нито да се разпише, нито да даде асистенция, но на няколко пъти бе много близо до гола.

Въпреки че не се записа сред голмайсторите и въпреки че се присъедини около средата на сезона, той е на 6-а позиция в класацията със своите 8 попадения и 2 асистенции. Лидер е неговият съотборник Талиска, който е реализирал 13 гола. Бразилецът обаче е с контузия и не играе в последнтие мачове.

Дербито между Ал Итихад и Ал Насър ще се състои днес (09.03) от 19:30 часа българско време. Ще бъде излъчен пряко по следните телевизии: Astro, COSMOTE Sport, MEGOGO, Premier Sport 1 (Cze), RMC Sport, Sport Extra (Rom), SportKlub (Cro), SportKlub (Ser), SportKlub (Slo), Sport TV (Por).

Ще можете да следите Ал Итихад - Ал Насър с Роналдо НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички